2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yaraşır standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını tespit etmek karınin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Binalarda mukannen standartlarda önem alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Yerıcı malzeme kucakermeyen ve kanatıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi örgülmayabilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve etkili ısının autarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye Yangın Kapısı Fiyatları edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page