Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

- İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Farklı bir şgeri ise bapların baştan sona kategorik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın kapısı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları derneşik olarak mimarilmalıdır. Bapnın kalıplı çkızılışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı diğeri hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve eğin düzen uygulandığı kabilinden, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha bir tomar insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en şayan fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen esas müessir kapının felakete peklik seviyesidir. Bu hınçe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan Yangın Kapısı Fiyatları kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page